Hanna här.

Hej! Som Emma skrev tidigare idag så är det så att min dator har gått sönder och därför har jag vart dålig på att uppdatera. Men här kommer ett litet inlägg.
Det tråkiga är att det inte finns så mycket att skriva, hade jag bara haft ett ämne eller något att snacka skit om så hade det varit mycket lättare,haha! Men tyvär är det inte så.

Men iaf som Emma skrev tidigare så är det valborg imorgon och jag känner mig inte så jätte taggad, men vi ska umgås med lite kompisar ta många bilder och äta pizza. Så det blir nog super mysigt!
Vi ska ladda upp filmer i bloggen lite senare, det är liksom lite det som är meningen med bloggen. Men det kommer jag lovar!

Nej det va en riktigt tråkig uppdatering från min sida, men jag har inte mer att komma med idag tyvär ! Ha en fortsatt bra dag! Puss

Dålig uppdatering

Emma skirver

Hejsan svejsan!
Eftersom att Hannas data har gått sönder så blir det inte så mycket att hon uppdaterar och då känns det tråkigt att skirva själv. Imorgon så är det valborg o jag och Hanna hade tänkt att vi först skulle käka på pizzan med några kompisar och så får vi se vad som händer. Ska försöka att komma ihåg att ta bilder och kanse till och med filma?  men det får vi se hur det blir med det.
Här kommer iallafall en söt bild på oss när vi var små :')

En annan väldigt charmig bild ;D


Andra inlägget! :D

Hejsan Hoppsan!
Nu tänkte även jag(Emma) skriva lite i den här bloggen för första gången för lilla mig då :)
vet inte så mycket vad jag ska skriva men jag ville bara komma igång lite med bloggandet. Måste vara med Hanna någon dag snart så att vi kan slänga upp några roliga videos som vi har på G ! :D
Efter "maten" tänker inte äta någon "pappa mat" så ska jag hem till Emma.L och kolla på new moon. Har inte sett den ännu.
Så simma lungt! :D haha
/// Emma!

Första inlägget.

Hejsan bloggen, Hanna här!
Jag får äran att skriva det första inlägget. Jag har nyss gjort klart designen och den är bara tillfällig det kommer bli en snyggare om ett tag..

Men jag och Emma har bestämmt oss för att blogga tillsammans eftersom att det är så mycket roligare än att blogga själv, det kommer uppdateras mycket oftare

Hoppas alla får en fortsatt bra kväll!
PUSS


Slänger in en liten bild på oss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0